Unlimited Moves
voor iedereen

Specialisaties 

Ontdek de Unieke Waarde van onze fysiotherapeut: Kinder- en Sportfysiotherapeut in één! 

Bij Unlimited Moves hebben we een troef in handen die ons onderscheidt van anderen: onze fysiotherapeut is niet alleen gespecialiseerd in kinderfysiotherapie, maar ook in sportfysiotherapie. Dit unieke kenmerk biedt een onschatbare meerwaarde voor onze patiënten.

Kinderfysiotherapie en Sportfysiotherapie, Gecombineerd voor Optimaal Resultaat!
Onze fysiotherapeut begrijpt als geen ander de unieke behoeften en uitdagingen van zowel kinderen als sporters. Door de combinatie van kinderfysiotherapie en sportfysiotherapie kunnen we een holistische benadering bieden die rekening houdt met alle aspecten van de ontwikkeling, prestaties en gezondheid.

De voordelen van onze unieke expertise
🔹 Gespecialiseerde kennis: Onze fysiotherapeut heeft uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd in zowel kinderfysiotherapie als sportfysiotherapie. Dit stelt ons in staat om een diepgaand begrip te hebben van de specifieke behoeften en uitdagingen van zowel kinderen als sporters, en om gerichte en effectieve behandelingen te bieden.
🔹 Optimaal herstel: Voor jonge sporters die te maken krijgen met blessures of andere fysieke problemen, is het van cruciaal belang om een therapeut te hebben die de nuances begrijpt van zowel de sportgerelateerde aspecten als de ontwikkelingsfase van het kind. Onze fysiotherapeut kan de behandeling afstemmen op zowel de sportieve doelen als de groei en ontwikkeling van het kind, wat leidt tot een optimaal herstelproces.
🔹 Preventie en prestatieverbetering: Door de combinatie van kinderfysiotherapie en sportfysiotherapie kunnen we niet alleen blessures behandelen, maar ook proactief werken aan blessurepreventie en prestatieverbetering. We begrijpen hoe belangrijk het is om kinderen en sporters te helpen hun potentieel te maximaliseren en veilig en effectief te presteren in hun sportactiviteiten.

Kies voor unieke expertise en resultaatgerichte zorg! 
Bij Unlimited Moves zijn we trots op het feit dat onze fysiotherapeut zowel kinderfysiotherapeut als sportfysiotherapeut is. Dit biedt jou de mogelijkheid om te profiteren van een zeldzame combinatie van expertise en zorg die specifiek is afgestemd op de behoeften van kinderen en sporters.

Wacht niet langer! Maak vandaag nog een afspraak bij Unlimited Moves en ervaar de unieke waarde van onze fysiotherapeut. Samen werken we aan het behalen van optimale resultaten en het bereiken van de hoogste niveaus van welzijn, prestaties en ontwikkeling!

Kinderfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Neurorevalidatie

Covid revalidatie

Sportmassage




 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram